Contact Phone

English Version

خانه> خدمات ویزای انگلستان> ویزاهای سرمایه گذاری

ویزاهای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری
شرط اصلی این ویزا داشتن 2 میلیون پوند سرمایه نقد است. ویزا برای سه سال صادر شده و بعد از سه سال در صورت برآورده شدن شرایط برای دو سال دیگر تمدید میشود. بعد از 5 سال امکان اخذ اقامت دائم وجود دارد. همسر و فرزندان متقاضی میتوانند وی را همراهی کرده و اجازه کار و تحصیل تمام وقت دارند.

ویزاهای Start Up و Innovator برای کسانی است که دارای ایده های کسب و کار بود و خواهان تاسیس کسب و کار و فعالیت در انگلستان هستند.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر در زمینه خدمات تجاری اینجا را کلیک کنید.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.